Ben je architect, aannemer, beheerder of eigenaar van een strobalen gebouw? Ben je strobalenbouwer, houtskeletbouwer of producent van bouwstrobalen?

Zet je bedrijf en/of je strobalenbouwproject in een internationale inventaris van strobalenbouw!

Woonder verzamelt gegevens voor het project UPSTRAW om de Noord-West-Europese strobalenbouw in kaart te brengen. We hebben vier enquêtes opgezet om deze informatie te verzamelen. Het duurt ongeveer 10 minuten om een van de enquêtes in te vullen. Als je de enquête invult die relevant is voor jou, kom je in onze inventaris van strobalenbouw.

We willen zoveel mogelijk informatie verzamelen, maar het allerbelangrijkste is de inventaris van gebouwen. Vooral stedelijke en publieke gebouwen willen we oplijsten. Heb je weinig tijd? Vul dan eerst die vragenlijst in!

Je e-mailadres bij het begin van de enquête is belangrijk om op een later moment je antwoorden aan te vullen of te bewerken als je nu niet de tijd hebt om alles in te vullen of bijvoorbeeld foto's toe te voegen.

Je kan deze enquête ook anoniem invullen: op het einde van de vragenlijst kan je die optie aanvinken.

De informatie die je verstrekt, zullen we alleen gebruiken in het project UPSTRAW.

Moeilijkheden bij het invullen? Neem contact!

Bedankt voor je deelname!

Ben jij architect, aannemer, beheerder of eigenaar van een strobalen gebouw?

Is het een stedelijk of publiek gebouw? Vul deze vragenlijst dan zeker in!

Maar ook andere nieuwbouw- of renovatieprojecten, particuliere woningen, gebouwen met een ander functie interesseren ons!

Vul onze inventaris van gebouwen in en geef strobalenbouw een stevige duw in de rug!

Ben jij producent van strobalen?

Lever jij al aan de bouwmarkt of ben je dat van plan? Zijn je strobalen recht, stevig en van goede kwaliteit? Zijn ze van een graansoort met een stevige halm (tarwe, triticale, rogge...)?

Vul onze inventaris van producenten in en geef strobalenbouw een stevige duw in de rug!

Ben jij houtskeletbouwer?

Heb je al gebouwd aan het houtskelet van een gebouw van strobalen? Kreeg je die vraag al, maar deed je het nog niet? Heb je interesse voor strobalenbouw?

Vul onze inventaris van houtskeletbouwers in en geef strobalenbouw een stevige duw in de rug!

Ben jij strobalenbouwer?

Ben jij een aannemer die bouwen met strobalen goed in de vingers heeft?

Vul onze inventaris van aannemers in en geef strobalenbouw een stevige duw in de rug!

UPSTRAW

Het Interreg-project UPSTRAW wil strobalenbouw meer ingang doen vinden. Het project focust op stedelijke en publieke gebouwen, nieuwbouw en renovatie. De projectpartners komen uit België, Nederland, Groot-Brittanië, Duitsland en Frankrijk.

Woonder maakt voor UPSTRAW enkele inventarissen van strobalenbouw.  Zet je strobalen gebouw of je bedrijf in onze inventaris en geef strobalenbouw een stevige duw in de rug!

UPSTRAW zit ook op facebook!

Using Format