Geef een opleiding cadeau!

Zoek je een geschenk voor iemand met (ver-)bouwplannen? Iemand die professioneel actief is in de bouwsector? Geef haar of hem een leuke en interessante opleiding cadeau vol praktische en theoretische informatie: de beste manier om plannen concreter te maken!

Schenk een workshop!

Covid-19 steekt hier even stokken in de wielen, maar misschien kan het binnenkort weer! Tijdens een workshop op een bouwwerf steken we de handen uit de mouwen, bouwen we samen een stukje wand en geven we vele praktische tips. We geven ook een uitgebreide theoretische basis. Maar bouwen met kalkhennep of strobalen krijg je het best onder de knie door er gewoon aan te beginnen!

Na de workshop kan een cursist gemakkelijker beslissen of deze bouwwijze iets voor haar en haar project is. Ze heeft de basis van theorie én praktijk beet om daarna zelf aan de slag te gaan als bouwheer, zelfbouwer of bouwprofessional.

Schenk een online opleiding!

En opleiding vanuit je zetel (of van welke plek ook)met alle theorie en toch ook wat praktisch inzicht in natuurlijk bouwen. Lees hier meer!

Een opleiding staat open voor iedereen die meer wil weten over natuurlijk bouwen met strobalen of kalkhennep.

Geef je liever een ander cadeau?

Hier hebben we andere fijne voorstellen!

Bestel jouw cadeaubon!

Stuur ons een bericht met jouw naam en die van de gelukkige ontvanger en de datum waarop je de bon wil schenken.

Stort € 57 voor een online opleiding of € 137 voor een workshop (of een deel daarvan - dan ontvang je een kortingsbon ter waarde van dat bedrag) op rekening BE69 5230 8080 1378 (Triodos) van Woonder cv met vermelding 'opleiding cadeaubon' en de naam van de ontvanger.

Wij bezorgen je een bon die je zelf kan printen om te schenken.

Een fijn feest gewenst!

Using Format