Geef een workshop cadeau!

Zoek je een geschenk voor iemand met (ver-)bouwplannen? Geef haar een leuke en interessante dag cadeau vol praktische en theoretische informatie: de beste manier om plannen concreter te maken!

Tijdens zo'n workshop steken we de handen uit de mouwen, bouwen we samen een stukje wand en geven we vele praktische tips. We geven ook een uitgebreide theoretische basis. Maar bouwen met kalkhennep of strobalen krijg je het best onder de knie door er gewoon aan te beginnen!

Na de workshop kan een cursist gemakkelijker beslissen of deze bouwwijze iets voor haar en haar project is. Ze heeft de basis van theorie én praktijk beet om daarna zelf aan de slag te gaan als bouwheer, zelfbouwer of bouwprofessional.

Een workshop staat open voor iedereen die meer wil weten over natuurlijk bouwen met strobalen of kalkhennep.

Geef je liever een ander cadeau?

Hier hebben we andere fijne voorstellen!

Bestel jouw cadeaubon!

Stuur ons een bericht met jouw naam en die van de gelukkige ontvanger en de datum waarop je de bon wil schenken.

Stort € 137 (of een deel daarvan - dan ontvang je een kortingsbon ter waarde van dat bedrag) op rekening BE69 5230 8080 1378 (Triodos) van Woonder cvba met vermelding 'workshop cadeaubon' en de naam van de ontvanger.

Wij bezorgen je een bon die je zelf kan printen om te schenken.

Een fijn feest gewenst!

Waar & wanneer?

Elke workshop gaat door op een lopende werf ergens in Vlaanderen. Daar kiezen we erg bewust voor: je leert veel meer op een echte werf dan in een demosituatie.

Een workshop begint om 9:00u, tegen 17:00u ben je kalkhennep- of strobalenbouwer!

Hier vind je workshops die nu gepland zijn!

Dagprogramma

We beginnen met een hele brok theorie: noodzakelijk om goed te weten waarvoor je kiest als je natuurlijk bouwt! Na de lunch gaan we zelf aan de slag op de werf.

Eten en drinken

We voorzien alle eten en drinken. Maaltijden en hapjes zijn vegetarisch en/of vegan.

Prijs

Een workshop kost € 137 (21% BTW incl.) Na afloop ontvang je een digitale bon van  € 50 die je kan besteden aan bouwstrobalen, kalkhennep of advies.

Blijf op de hoogte

We organiseren meerdere workshops per jaar, vaak op zaterdag, maar soms ook op een weekdag. Blijf op de hoogte van nieuwe workshops langs onze nieuwsbrief en/of door ons te volgen op Facebook!

Using Format