Doe mee!

Bouw ook mee aan ons huis: Woonder cvba! We willen natuurlijk bouwen toegankelijk en haalbaar maken samen met bouwprofessionals en andere enthousiastelingen zoals jij! Voor 250 euro ben je mede-eigenaar en geef je Woonder mee vorm. Of doe één of meer aandelen cadeau! Alvast een dikke dankjewel!

Meer informatie over het aandeelhouderschap

inschrijvingsformulier voor C-aandelen

FAQ voor potentiële vennoten

de statuten van Woonder cvba

onze uitgangspunten voor natuurlijk bouwen

Investeer in Woonder met 45% rendement via de TAX SHELTER

De Federale overheid lanceerde de tax shelter om natuurlijke personen fiscaal aan te moedigen om risicokapitaal te verschaffen aan startende ondernemingen binnen de 4 jaar na oprichting. Je investeert maximum €5.000 voor minimum 4 jaar in Woonder. Je krijgt een belastingvermindering van 45% van de waarde van de aandelen. Als je dus 20 aandelen koopt van 250 euro, investeer je 5000 euro en krijg je een belastingvermindering van maar liefst 2250 euro! Let wel: wij zullen je investering goed beheren, maar het is risicokapitaal. Voor Woonder loopt deze regeling voor aandelen waarvoor het aankoopbedrag ten laatste op 11 oktober 2020 op onze rekening staat.

Meer info

Wij investeren in onderzoek

Onderzoek zorgt ervoor dat kalkhennep meer en meer de plaats krijgt die het verdient in de bouwsector. Onderzoek zorgt voor een stevige onderbouw en extra geloofwaardigheid van een veelbelovend materiaal en een slimme bouwwijze.

Met het kapitaal dat we nu ophalen, gaan we een officiële brandweerstandsproef doen op een muur van kalkhennep en meten we het vochtgedrag van kalkhennep in situ in een compact dak.

Ben je bouwprofessional en wil je deel uitmaken van ons netwerk van natuurlijke bouwers? Dan kan je professionele vennoot worden! Wij horen graag van je!

Beslis mee!

Als Woonder-coöperant beslis je mee en geef je Woonder mee richting. Het belangrijkste beslissingsorgaan van Woonder is de algemene vergadering.

Using Format