Advies over natuurlijk bouwen

Woonder is een netwerk van kennis en ervaring in natuurlijk bouwen. Jij kan daar beroep op doen! Wij geven je advies over materialen, ontwerp en uitvoering. Wij helpen je een goed en budgetvriendelijk plan te realiseren, getoetst aan de bouwpraktijk.

Natuurlijk bouwen is een vak apart: het bouwtraject loopt anders, de materialen vragen om een specifieke kennis, er zijn andere aandachtspunten voor een natuurlijk bouwproject. Maak gebruik van onze kennis en maak jouw project beter!

Maak kennis met natuurlijk bouwen

Overweeg je een natuurlijk bouwproject als bouwheer, architect of aannemer en steek je eerst graag je licht op?

Wil je een degelijk antwoord op al je vragen over natuurlijk bouwen?

Wij zetten je graag goed op weg!


Bekijk ook onze opleidingen: ze vormen een ideale introductie!

Planadvies

Is je project al wat concreter maar zit je met vragen over de haalbaarheid, over details, keuzes voor afwerking, uitvoering?

Wil je zeker zijn dat je niets over het hoofd ziet?

Wij weten hoe je een natuurlijk bouwproject efficiënt en met aandacht voor de specifieke eigenschappen van de gebruikte materialen aanpakt.

Kom langs met je plan!

Advies op de werf

Zit je met een specifieke situatie op de werf waarvan je je afvraagt wat natuurlijke materialen al dan niet kunnen betekenen?

Twijfel je aan verschillende oplossingen? Haal je er graag wat extra bouwervaring bij?

Nodig ons uit op je werf!

Tarieven

  • € 70 per begonnen uur advies incl. reistijd per wagen,
  • verplaatsingskosten van het openbaar vervoer (bij voorkeur, we rekenen de effectieve kost aan van het biljet) of de wagen (aan het uurtarief).
  • Wij geven bij voorkeur en indien mogelijk advies op kantoor in Gent of online.
  • Een bedrag dat de helft van de advieskost (zonder verplaatsing) voor een bouwproject omvat, kan je in mindering brengen van een aankoopfactuur van voor dat project, met een maximum van 1/10 van de kostprijs van de grondstoffen.

Al deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Using Format