Persoonlijk advies over natuurlijk bouwen

Wil je jouw eigen project bespreken? Heb je een plan en wil je checken hoe je dat het best uitwerkt? Heb je andere specifieke vragen over jouw bouwproject? 

Vraag hier een advies aan.

Planadvies

Is je project al wat concreter maar zit je met vragen over de haalbaarheid, over details, keuzes voor afwerking, uitvoering?

Wil je zeker zijn dat je niets over het hoofd ziet?

Wij weten hoe je een natuurlijk bouwproject efficiënt en met aandacht voor de specifieke eigenschappen van de gebruikte materialen aanpakt.

Vraag hier een advies aan!

Advies op de werf

Zit je met een specifieke situatie op de werf waarvan je je afvraagt wat natuurlijke materialen al dan niet kunnen betekenen?

Twijfel je aan verschillende oplossingen? Haal je er graag wat extra bouwervaring bij?

Vraag hier een advies aan, online of op je werf!

Maak kennis met natuurlijk bouwen

Overweeg je een natuurlijk bouwproject als bouwheer, architect of aannemer en steek je eerst graag je licht op voor meer algemene informatie?

Heb je nog geen plan of geen werf, maar wil je een degelijk antwoord op al je vragen over natuurlijk bouwen?

Wij zetten je graag goed op weg! Vraag hier een advies aan! Of volg  een opleiding als ideale introductie: nu ook online!

Tarieven

  • € 70 per begonnen uur advies incl. de helft van de reistijd per wagen, 
  • verplaatsingskosten van het openbaar vervoer (bij voorkeur, we rekenen de effectieve kost aan van het biljet) of de wagen (€ 0,4 / km).
  • Wij geven bij voorkeur en indien mogelijk advies op kantoor in Gent of online.
  • Een bedrag dat de helft van de advieskost (zonder verplaatsing) voor een bouwproject omvat, kan je in mindering brengen van een latere aankoopfactuur van voor dat project, met een maximum van 1/10 van het bedrag.

Al deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Alle kennis en ervaring onder één dak!

Woonder is een netwerk van kennis en ervaring in natuurlijk bouwen. Jij kan daar beroep op doen! Wij geven je advies over materialen, ontwerp en uitvoering. Wij helpen je een goed en budgetvriendelijk plan te realiseren, getoetst aan de bouwpraktijk. We bouwen je project ook, als je dat wil!

Natuurlijk bouwen is een vak apart: het bouwtraject loopt anders, de materialen vragen om een specifieke kennis, er zijn andere aandachtspunten voor een natuurlijk bouwproject. Maak gebruik van onze kennis en maak jouw project beter!

Using Format