Bezoek De Broeikas

Ben je van plan om je muren, vloer of dak te isoleren? Hecht je daarbij belang aan het gebruik van duurzame, ecologische producten? Dan kan je opteren voor isolatiemateriaal uit kalkhennep. Kalkhennep bestaat volledig uit natuurlijke producten, neemt CO2 op en zorgt door zijn goede vochtregulatie voor een aangenaam binnenklimaat. 

Kom inspiratie opdoen tijdens een bezoek aan deze beschermde vierkantshoeve waar gekozen werd voor natuurlijke bouwmaterialen. In de hoeve zijn 4 woningen ondergebracht. In de schuur opent een splinternieuwe verstillende cowerkplek De Broeikas.

Wil je meer weten? Benieuwd naar deze inspirerende plek? De eigenaars openen hun deuren voor jou op zaterdag 16 maart van 14u tot 17u.

Inschrijven kan via Aranka Vandesande, projectmedewerker Omgeving bij IGO.

Opgelet: de inschrijvingen zijn beperkt tot 20 personen.


Locatie: Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp 

Kom je met de auto, parkeer dan op de Carpoolparking E40 – Waversesteenweg, dit om parkeeroverlast te beperken voor de dorpsbewoners. Van daar is het 10 min. stappen naar De Broeikas.


Dit bezoek wordt georganiseerd naar aanleiding van het provinciaal klimaatproject kalkhennep. Dit is een project in samenwerking met IGO Leuven en provincie Vlaams-Brabant. 

Using Format